GDPR u turizmu (Rijeka)

 

Saznajte kako se pripremiti za nova EU pravila o zaštiti osobnih podataka koja nastupaju na snagu 25. svibnja 2018. godine.

Datum: 15. ožujka 2018. | Lokacija: STEPRi, Rijeka

 

Tijekom ovog jednodnevnog seminara upoznajte se s pravilima o zaštiti osobnih podataka koja će Vam biti prezentirana kroz praktične primjere iz prakse, specifične za turizam.

 

Zašto prisustvovati seminaru

Seminar se održava u manjoj grupi (max. 25 osoba) te omogućuje individualniji pristup svakom polazniku. Odmah počnite primjenjivati što ste naučili.

 
Kome je namijenjen

Seminar GDPR u turizmu namijenjen je vlasnicima obiteljskih hotela, hostela, direktorima hotela, menadžerima prodaje i marketinga...

*Napomena: seminari će se održati ukoliko bude dovoljno prijavljenih polaznika.

 

Cijenea seminara:

PUNA CIJENA - nakon 15. veljače 2018.                               1,495 kn + PDV

GRUPNI POPUST - svaka četvrta kotizacija je besplatna.

Seminari 18.jpg

 

Kako bi preuzeli brošuru seminara kontaktirajte Andreu na andrea@proper.com.hr ili na +385 99 830 5134 .


Program

Što se sve smatra osobnim podatkom gosta?

Kako se čuvaju osobni podaci koji se prikupljaju u radu s gostima?

Video nadzor u hotelima i način čuvanja video zapisa, tko ima pravo pristupa video zapisima

Prikupljanje osobnih podataka putem newslettera

Agencija za zaštitu osobnih podataka - AZOP

Kako se čuvaju i vode zbirke osobnih podataka?

Kome se osobni podaci smiju davati, kako se smiju obrađivati i koliko dugo se smiju čuvati?

Što hotelima i poslodavcima donosi GDPR?

Prekršajne kazne i što se smatra prekršajem kod prikupljanja osobnih podataka

Koje su posljedice povrede pravila o zaštiti osobnih podataka

Što ako Agencija za zaštitu osobnih podataka utvrdi povredu zaštite osobnih podataka?

Kako se popunjava evidencija o zbirkama osobnih podatka pri Agenciji za zaštitu osobnih podataka?

Nadzor zaposlenika i zaštita osobnih podatka

Što je prikupljanje, a što obrada osobnih podataka?

Koje su obveze ako se osobni podaci iznose izvan Republike Hrvatske?

Praktični primjeri iz turizma


Ispunite obrazac u nastavku kako biste se registrirali za seminar i primili predračun.

Govornik

Dijana Kladar

Dijana Kladar

Dijana Kladar je pravnica koja se pretežno bavi komunikacijskim i digitalnim tehnologijama te pružanjem pravne potpore i savjetovanjem domaćih i inozemnih kompanija u svim aspektima njihova poslovanja. Dijana je član Stručne radne skupine za izradu Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka tzv. GDPR, osnovane pri Ministarstvu uprave. Navedenim Zakonom Republika Hrvatska autonomno uređuje određena pravna područja u mjeri u kojoj je navedeno dopušteno i usklađeno sa GDPR -om.

Produkcija Konferencija

Event Savjetovanje

Istraživanje tržišta

Digitalne event usluge