F&B trends for tourism

Date: March 22-23, 2018 | Location: Hotel Park Split (Croatia)

For all information visit the Croatian site

If you wish to have an in-house training, contact us at info@proper.com.hr or +385 51 580 730


Programme

Pregled najnovijih F&B trendova u turizmu diljem svijeta

Zadovoljavanje i najzahtjevnijeg gosta (gluten free, kosher, halal…)

Priprema menija u skladu s vrstom F&B objekta

Pregled opcija za različite F&B objekte - otvoreni ili zatvoreni

Realno određivanje cijena hrane i pića u skladu s industrijom i tržištem

Primjeri iz prakse - kako su se određeni ugostitelji prilagodili

Pregled najnovijih zakona i regulativa u Hrvatskoj vezanih uz F&B objekte

Upravljanje kvalitetom usluge kroz različite načine prikupljanja informacija o zadovoljstvu gosta

Kako obogatiti ponudu i zadržati gosta tijekom cijelog dana (ponuda doručka, ručka, večere)

Konkretni problemi, pitanja i odgovori


Please fill out the form below to register for the seminar and so we could send you the invoice.

Speaker

Dalibor Vuletić

Dalibor Vuletić

Restaurant Manager at Hotel Park Split

Conference Production

Event Consultancy

Research Services

Digital event services