F&B trends for tourism

Date: April 24th 2017 | Location: StepRI, Rijeka (Croatia)

This seminar will be held in Croatian. For all information visit the Croatian site


Programme

Pregled najnovijih F&B trendova u turizmu diljem svijeta.

Zadovoljavanje i najzahtjevnijeg gosta (gluten free, kosher, halal…).

Priprema menija u skladu s vrstom F&B objekta.

Pregled opcija za različite F&B objekte - otvoreni ili zatvoreni.

Realno određivanje cijena hrane i pića u skladu s industrijom i tržištem.

Posljedice povećanja PDV-a u ugostiteljstvu i kako se nositi s njima.

Primjeri iz prakse - kako su se određeni ugostitelji prilagodili.

Pregled najnovijih zakona i regulativa u Hrvatskoj vezanih uz F&B objekte.

Upravljanje kvalitetom usluge kroz različite načine prikupljanja informacija o zadovoljstvu gosta.

Kako obogatiti ponudu i zadržati gosta tijekom cijelog dana (ponuda doručka, ručka, večere).

Konkretni problemi, pitanja i odgovori.


Please fill out the form below to register for the seminar and so we could send you the invoice.

Speaker

Luka Perman

Luka Perman

director, ETEN

Conference Production

Event Consultancy

Research Services

Digital event services