• 360° Međunarodno istraživanje

  Za nove teme događaja, program, izvješća, uvid u tržište

  Pročitaj više
 • Event savjetovanje

  Za događaje unutar tvrtke ili cijeli sektor

  Pročitaj više
 • Produkcija konferencija

  Produkcija cijelih projekata ili samo jedan segment

  Pročitaj više
 • Digitalizirajte svoj događaj!

  Putem društvenih medija, aplikacija, webinar-a...

  Pročitaj više
 • Lansiranje novih B2B događanja

  Pridružite nam se kao partner, govornik ili sudionik na sasvim novim događanjima u Hrvatskoj, u sektorima u kojima postoji potreba za informacijama i umrežavanjem.

  Pročitaj više
 • Praktični, inovativni događaji

  Naš nedavni događaj E-GO u Poreču okupio je više od 100 sudionika na temu električnih vozila, uz testne vožnje Tesle, Renault Zoe, eGolfa, električnih skutera i bicikli

Produkcija Konferencija

Event Savjetovanje

Istraživanje tržišta

Digitalne event usluge

BEST STAY SEMINARI U OŽUJKU 2018.

Zbog velike potrebe za kvalitetnom i specifičnom edukacijom u turizmu, Proper d.o.o. u ožujku 2018. organizira jednodnevne i dvodnevne seminare u Zagrebu, Rijeci i Splitu na sljedeće teme: Određivanje cijene smještaja, GDPR, F&B trendovi i kadar u turizmu. Kliknite na pojedini seminar kako biste pročitali više i osigurali svoje mjesto jer je broj sudionika ograničen.

Pogledaj sve seminare

Profesionalni, inovativni, međunarodni događaji i istraživanja

Od 2007. godine bavimo se produkcijom B2B događaja po cijelome svijetu. Mi smo Vaš partner za kreiranje sadržaja, formata za realizaciju te financijskoga, marketinškoga, operativnoga, tehnološkoga i prodajnoga plana za B2B događaj u bilo kojem sektoru. Imamo znanje i mogućnosti objektivno sagledati sve izazove, perspektive i potencijale Vaše ideje te na temelju toga organizirati optimalno događanje. Pored navedenoga, za Vaše događanje osiguravamo suvremenu digitalnu produkciju, kao što su videomaterijali, dizajn i pripreme internetskih platformi, aplikacije samoga događanja i slično. Posjetite nas i uživajte u svom savršenom B2B događanju – sve ostalo prepustite nama!

Saznaj više